Konstig design på stolar

När möbler för våra hem skapas så är det ju för det mesta med fokus på bekvämlighet, ergonomi såväl som hållbarhet. Men ibland så kan möbeldesigners få för sig att skapa sådant som är lite konstigt. Eller ska vi kanske kalla det för konst?

Ta en titt på följande video:

Vad sägs om en soffa med inälvor som kommer ur stoppningen? Detta är ju ett rent konstverk och inget som man kan sitta bekvämt på. Men det finns också konstnärliga stolar som kan vara kul att sitta på. Som till exempel en fåtölj med armar som ser ut som tentakler som du kan vila fötterna på.

Det har skapats stolar som ser ut som öppna bananskal såväl som halva människor. Det här är möbler som är av intresse för folk som vill ha inredning som skapar en viss stämning. Det blir lite som att göra galleri av ditt hem. Om du har plats för det och råd med designen varför inte.

Det är ju egentligen inte konstigare än att vilja ha en naturpool eller något annat med en viss känsla och stil. Fast för vissa räcker det att duka lite kreativt för festen hellre än att ställa in möbler som får hemmet att framstå som Lustiga Huset.