Inred med ätbart på kontoret

Varför beställa sallad från cateringfirman när ni kan plocka tomater på jobbet? Den som har kommit tillbaka till det delade kontoret från hemmakontoret kanske känner att det är lite kalt och trist på arbetsplatsen. En spännande lösning kan vara att börja inreda med ätbart på jobbet!

Även om det rör sig om ett litet kontor så går det ju att odla på höjden. Vertikala odlingar är fullt möjligt och det måste inte vara tomater. Kryddor är ett exempel på något som är ganska lätt att odla inomhus. Detta är ju också något som anställda kan ta med sig i krukor hemifrån.

En grönare miljö på arbetsplatsen

Genom att inreda med plantor och växter som går att äta så får ni en grönare miljö som också kommer att kännas interaktiv. Det blir en naturligare känsla och det ligger ju rätt i en tid då vi hellre har en naturpool än en vanlig blå sak med klor i.

Om det finns en balkong eller terass kanske ni kan skapa en liten örtagård där. Det hela beror på det intresse som finns men det är fullt möjligt att få en grönare miljö på jobbet. Och glöm inte bort toaletterna. Där kan det också vara fint med levande växter som ger bättre luft och en vackrare miljö.