Prova en ny busslinje till Arlanda

I dag finns det flera olika alternativ för hur du kan åka kollektivt i princip oavsett vart du ska. Du kan ta tåget, tunnelbanan eller bussen. Men om du har en massa bagage med dig för att du ska resa med flyg kan det vara skönt med en bekväm busstransfer.

213-nya-flygbussar-ArlandaBefinner du dig i Stockholmsområdet och ska ta dig till flygplatsen men vill ställa bilen hemma finns det ett nytt alternativ att välja på. Air Shuttle erbjuder sina resenärer snabba och billiga flygbussar till Arlanda som är utrustade med allt från extra utrymme för benen till WIFI och eluttag. Dessutom går det snabbt och lätt att ta sig fram då resan endast dröjer cirka 35 minuter.

Genom att välja att ta bussen till flygplatsen kommer du att kunna låta bilen vara hemma i garaget eller på uppfarten så att du exempelvis slipper avgiften för en långparkering. Det är smidigt oavsett om du reser själv i jobbet eller ska på semester med hela familjen.

Biljetter med olika pris

En fördel med att välja det här transportsättet är också att priserna varierar beroende på hur gamla eller unga resenärerna är. Beställer du biljetter via hemsidan får seniorer samt barn- och ungdomar rabatterade priser. Mer information om Air Shuttles flygbussar hittar du på http://www.airshuttle.se/ och du kan även köpa dina biljetter här då det blir billigare än om du köper hos ett ombud.

Om du gör en lätt kalkyl så lär det bli prisvärt och enklare att välja att ta flygbussen till Arlanda nästa gång. Dessutom går bussarna ofta så att ni ska kunna pricka in en resa mer eller mindre när som ni behöver. Det är i alla fall värt att testa om ni vanligtvis brukar ta bilen till flygplatsen när ni ska ut och resa.